Att sälja silver till Silverpaket AB är en lönsam affär Sälj Ditt silver & guld till oss!

Hem       Sälja silver & guld       Silver- & guldpris       Frågor & svar       Kontakta oss      Villkor

Sälja Silver & Guld - 3 enkla steg

  1. Beställ ett kostnadsfritt Silverpaket när Du vill sälja silver eller guld.
  2. Lägg Dina silver- &/eller guldföremål i silverpaketet. Posta sedan försändelsen till oss. Silverpaket AB står för fraktkostnaderna.
  3. Efter mottagande överförs pengarna direkt till Ditt bankkonto.
Sälj silver och guld

Har Du silver eller guld hemma som inte används? Har Du möjligtvis silverbestick, guldsmycken eller kanske andra silverföremål som inte har sett dagsljus på en stund? Har Du funderat på att sälja dem? Silverpaket köper silver och guld oavsett skick, storlek och halt. Det är enkelt och dessutom betalar vi ett högt pris till alla som vill sälja silver och guld.

Sälj silver och guld tryggt

Vårt mål är att alla som vill sälja silver och guld till oss skall känna trygghet genom hela processen. I och med detta erbjuder vi alla våra kunder ett kostnadsfritt silverpaket som innehåller en säkerhetspåse och ett säkerhetskuvert. Dessa säkerhetsföremål gör att transporten till Silverpaket blir säkrare eftersom försändelsen inte kan gå sönder av exempelvis nötning i posthanteringen. Skickas silvret och guldet som rekommenderat brev försäkrar Posten innehållet upp till 5 000 kronor. Glöm inte att spara kvittot. Vill Du sälja silver- och/eller guldföremål som är mycket skrymmande går det även bra att skicka silver- och/eller guldföremålen i ett vanligt paket. Glöm inte att skriva ut och bifoga ett avtal. Våra adressuppgifter finns i avtalet.

Sälj Ditt silver och guld enkelt

Silverpaket erbjuder marknadens enklaste villkor till alla som vill sälja silver och/eller guld. Vi betalar alltid ut priset för dina silver- och/eller guldföremål inom 48 timmar efter mottagande. Dessutom erbjuder vi alla 10 dagars ångerrätt. Skulle Du ångra Dig efter att ha sålt silver och/eller guld är det bara att kontakta oss inom 10 dagar. Då skickar vi alla Dina föremål mot en avgift på 150 kronor för att täcka våra administrations- och portokostnader.

Silverpaket betalar ett högt pris för Ditt silver och guld

Du kan vara säker på att Silverpaket kommer att ge Dig ett högt pris när Du säljer silver och/eller guld till oss. Silverpaket har inga dolda avgifter utan det pris som Du ser i vår prislista är det pris som Du får direkt i hand när Du säljer silver och/eller guld. Silverpaket har heller inga mängdkrav, utan det priset som visas på hemsidan gäller även om man skulle vilja sälja till exempel ett guldsmycke eller ett helt besticksätt.


För mer detaljer, läs vår sida om att sälja silver och guld.
Om Ni har några frågor är Ni mer än välkomna att mejla eller ringa oss.
Våra kontaktuppgifter är:
info@silverpaket.se
0910-291588
3.28:-
Vårt pris per gram för 999 silver

         
247:-
Vårt pris per gram för 24 karat guld

Inga avgifter tillkommer. Villkor.
Sälj silver

Sälj silver & guld - Köper silver & guld - Kakor (cookies) - Köpa silver
Silverpaket AB - Org. nummer: 556908-4386
info@silverpaket.se - 0910-291588

Polistillstånd: AAC 572 8340/12