Att sälja silver till Silverpaket AB är en lönsam affär Sälj Ditt silver & guld till oss!

Hem       Sälja silver & guld       Silver- & guldpris       Frågor & svar       Kontakta oss      Villkor

Sälja Silver & Guld - 3 enkla steg

  1. Beställ ett kostnadsfritt Silverpaket när Du vill sälja silver eller guld.
  2. Lägg Dina silver- &/eller guldföremål i silverpaketet. Posta sedan försändelsen till oss. Silverpaket AB står för fraktkostnaderna.
  3. Efter mottagande överförs pengarna direkt till Ditt bankkonto.
Vi köper silver och guld

Silverpaket köper silver och guld med målet att alla kunder skall känna sig trygga genom hela processen. Det är enkelt att sälja silver och guld till Silverpaket. Det är bara att beställa hem ett Silverpaket via formuläret och skicka in Dina silver- och/eller guldföremål. Posten försäkrar alla försändelser som skickas som rekommenderat brev upp till 5 000 kronor. Efter mottagande betalar vi ut pengarna till Ditt konto inom 48 timmar.

Silverpaket köper silver och guld oavsett skick

Har Du möjligtvis silverbestick, en guldring eller kanske silversmycken som har sett ljusare dagar? Trots att föremålens estetiska utseende kanske har påverkats har metallen fortfarande ett värde i sig. Vi på Silverpaket köper silver och guld oavsett föremålens skick och design. Silver har som bekant egenskapen att det kan oxidera efter en tid och ändra färg. Trots detta påverkas inte värdet utan vi köper silver som även har oxiderats. Som kund behöver Du inte putsa Dina silverföremål om det skulle vara missfärgat, utan vi köper silvret i det skick det är i.

Silverpaket köper silver och guld till högt pris

Vi på Silverpaket köper silver och guld till högt pris. Vi har inget mängdkrav, utan Du som kund får de priser som anges i pristabellen oberoende om det är en guldring eller ett helt besticksätt. Vi har låga omkostnader, vilket gör att vi köper silver och guld till högt pris. Vi erbjuder även alla våra kunder mycket generösa villkor. Alla som säljer silver och/eller guld har 10 dagars ångerrätt.

Det är enkelt att sälja till Silverpaket

Vi på Silverpaket vill göra det enkelt för Dig som kund att sälja silver och guld. Det är bara att beställa ett Silverpaket via formuläret och skicka in Dina silver och/eller guldföremål till oss. Vi värderar Dina silver- och/eller guldföremål mycket noga innan vi bestämmer det slutliga priset som alltid betalas ut inom 48 timmar.


Läs gärna vår sida om att sälja silver och guld för mer information.
Om Ni har några frågor är Ni mer än välkomna att kontakta oss.
3.28:-
Vårt pris per gram för 999 silver

         
247:-
Vårt pris per gram för 24 karat guld

Inga avgifter tillkommer. Villkor.
Köper silver

Sälj silver & guld - Köper silver & guld - Kakor (cookies) - Köpa silver
Silverpaket AB - Org. nummer: 556908-4386
info@silverpaket.se - 0910-291588

Polistillstånd: AAC 572 8340/12